Petmilo kinkekaart 50€

  • Kinkekaart mis võimaldab Petmilo poest osta tooteid 30 € väärtuses.

  • Igaüks muudab iga päev maailma ! Kuhu suunas ta soovib seda muuta, see on igaühe enda valik ! Petmilo asus missioonile – teadlik ja jätkusuutlik tarbimine koertele mõeldud toodete maailmas !

  • Petmilo eristub masstoodangust oma unikaalsuse, kvaliteedi, ja isikupära poolest. Kombineeritud vastupidavus ja luksus ! Suurepärane valik koeraomanikele, kes soovivad oma lemmikule parimat ja ühtlasi keskkonnasõbralikumat lähenemist tootmisele.

  • Keskonnasõbralik ja säästlik – upcycling aitab vähendada jäätmeid ja säästa ressursse ! Pehmemööblitootjad ägavad kangajääkide all. Petmilo tuleb appi ja muudab need hoopis kasulikeks ja kvaliteetseteks toodeteks. Vähem uusi materjale ja energiat  tootmiseks – loome koos säästvama elukeskkonna kasutades juba olemasolevat !

  • Loov ja isikupärane käsitöö – Upcycling annab võimaluse teha midagi unikaalset, isikupärast ja  kordumatut ning eristuda masstoodangust !

  • Ühendus keskkonna ja ümbritseva maailma vahel.
    Petmilol on soov suunata inimesi mõtlema oma tarbimisharjumuste ja jäätmete mõju üle keskkonnale ning läbi selle aidata kaasa jätkusuutlikuma maailma loomisele !

Sinu lemmikule võib veel meeldida

Aquaclean lamamismatt koerale 70 x 115 cm

Koerapesa Mufi Lux L

Koerapesa Olli Lux L

@2023 Petmilo  kõik õigused kaitstud.

Asukoht
Kaluri tee 3, 1 korrus Haabneeme Viimsi

Kontakt
Merle Kapper
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+372 52 02 713

Ettevõte
Carino Grupp OÜ
reg.nr.11140448
SEB EE811010220045959012
SWIFT kood (BIC)EEUHEE2X