Külmkuivatatud veise-kala-jõhvikasnäkk

50g / 5,40 €

  • Väga hea treeningmaius ! Väike ja pehme, ei lähe kurku ! Samuti mugav peita nuuskimismatti või arendava mänguasja sisse.  Mõnus kala lõhn kohe kutsub sööma.
    100% naturaalne

  • Maiused, millest ei saa kunagi isu täis. Külmkuivatatud võrdub TOORTOIT ! Naturaalsed külmkuivatatud maiused koertele ühe valgu baasil 100% puhas tooraine , ilma kunstlike lisaaineteta , ilma säilitusaineteta ,ei ole lisatud hormoone ega antibiootikume Sobivad hästi treenimiseks, preemiaks või kuivtoidule lisamiseks, et seda tervislikumaks muuta.

  • Külmkuivatamine on super meetod . Külmkuivatatud toiduained toodetakse  sublimatsiooni (freezedry) teel, kus toiduaine külmutatakse kiirelt, seejärel eemaldatakse sellest alandatud rõhuga keskkonnas ehk vaakumis aeglaselt soojendades külmumisel tekkinud jääkristallid (sublimeerimine). Aurustunud jää ehk vesi püütakse kinni spetsiaalsete torustikega.

  • Külmkuivatades jääb toiteväärtusest alles kuni 98% ning säilib toidu maitse, lõhn, värvus, kuju ja välimus ja on seetõttu tervislikum ja kvaliteetsem kui lihtsalt kuivatatud tooted. Kuna protsess toimub alla 40°C, siis on toit kõrge kvaliteediga tervislik toortoit.

Sinu lemmikule võib veel meeldida

Koerapesa Kelly Lux L

Koerapesa Roosi Lux L

Aquaclean lamamismatt koerale 70 x 115 cm

@2023 Petmilo  kõik õigused kaitstud.

Asukoht
Kaluri tee 3, 1 korrus Haabneeme Viimsi

Kontakt
Merle Kapper
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+372 52 02 713

Ettevõte
Carino Grupp OÜ
reg.nr.11140448
SEB EE811010220045959012
SWIFT kood (BIC)EEUHEE2X